perjantai 12. lokakuuta 2012

Hit the road with me

Eilen oli taas näitä päiviä millon tuntu että tuli jotenkin tehtyä paljon kaikkea ja oltua kaikkialla. Aamulla kipastiin yhekstoista tyttöjenkaa yhdessä toimistolle, siitä hypättiin sitten taas autoon ja kohti castingeja!

Mulla oli kolmen ekan castingin jälkeen melkein neljän tunnin tauko.. päässä risteili ajatukset kämpillä nyhväämisestä, keskustassa shoppailusta, lounastelusta hmmm mihin voin tuhlata melkeen neljä tuntia keskellä päivää!? Kävi kuitenkin ihan loistava tuuri että Anulla oli myös tiedossa pitkä tauko samoihin aikoihin niin mikä olis sen parempi tapa tappaa luppoaika kun istua alas juoruamaan Starbucksin kahvit kourassa :)!

Anun velvollisuudet kutsuivat aikasemmin kun mun niin heh mun toinen Tokioblondi Viivi pääs onneks tulemaan myös keskustaan ja jatkoin sitten turinoita ja tarinointia hänen kanssaan loppu ajan:) 
Juttelu on kyllä sitä parasta viihdettä, ja Starbucksin tall hot cafe americano with hot soya milk <3






Päivän velvollisuuksien jälkeen hetki lepoa ja kahden keskistä aikaa macbookin kanssa, ja sitttten TGIF vaihde päälle ja menoks!

Suunnattiin Anun ja Viivin kanssa T.G.I. Friday's nimiseen ravintolaan missä ei koskaan oo ollu puutetta menosta ja hyvästä musiikista! Tää samanen paikka tuli mulle tutuks jo pari vuotta taaksepäin Lontoossa kun olin :) Menun antimet on kaikki täynnä jotain hauskaa twistiä ja drinkkilista on aivan huikea! Koko paikka on vaan täynnä charmia, sopii illallis fiilikseen, viinittely fiilikseen ja partyfiilikseen, jokaselle jotakin!





Tilattiin viinin kyytipojiksi nacholautanen guacamolella, oltaisiin oltu ihan tyytyväisiä perus purkki guacamoleen mutta meille tultiikin ihan pöytään varta vasten valmistamaan tuore guacamole silmiemme edessä! 
Siitä sai sitten itse valita mitä halusi siihen sekaan, kaikilla mausteilla vaan kun meiltä kysytään! 
Maistu kyllä nachot kymmenen kertaa paremmilta tuoreen guacamolen kanssa!








Tää burgeri näytti kyllä aika ultimelta ja epiciltä...!


jep, meno oli eilen jo tällästä niin vähän pelottaa mitäköhän tänään... noh, lets live while we are young ei mulla muuta!




Vessassa vallitsi ankarat säännöt, ei auta muuku totella tai jotku ninjat hyppäis varmaan niskaa! Never know, Tokyo just keeps surprising everyday haha ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti