sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tokyo, show me your mooooves !

Lauantaina kun ilta alkoi hämärtyä ja viiletä, alkoi meillä fiilikset kirkastua ja lämmetä... kuvamateriaali kertoo enemmän ku 100000 sanaa joten jääkön turhat löpinät, vietin erittttäin epic ultime hauskan lauantain ah ihanaa tästä on hyvä lähteä alkavaan viikkoon mjauuu!


Tässä kuvaa mun alueesta missä asuskelen :)




























jep ja laskuhan siis tottakai ihan euroissa.







Anu-animal partyili meille sitten yökylään ja ennen kämpille menoa käytiin tottakai kaavan mukaisesti kuluttamassa vielä vikat energiat reivailemalla ympäri mun lähialuetta. Kebabbien sijaan haettiin "iltapalaksi" kaupasta(jotka on täällä siis 24h auki) jotkut vaan hyvältä näyttävät juusto-liha-mäysä-räysä päällysteiset riisimössöt ja lyllerrettiin kämpille syömään ja sallimaan tanssijaloille vihdoin sitä lepoa heh! 


Kello lähenteli jo seitsemää aamulla ja kämpillä meno jatku hieman levottomampana, haha no pikkuhiljaa päästiin viimesistäkin energioista eroon ja uuuunten maille !



                                                                                                           .............

Aamulla kahdentoista paikkeilla herättiin, katsottiin toisiamme syvälle silmiin ja todettiin vaan tyynesti yhdessä että time to get REAL BURGER !



Ai että, oi että, ui että, oh että kun maistu burgeri HYVÄLTÄ, tais eilinen meno ja melske olla se paras mauste.
Avocado cheese burger mmmm ;)


Mulla oli sunnuntain velvollisuus listalla yksi casting, se sujui onneks nopsahkosti ja sain kuulla pari kawaiitakin jee. Ilta vietettiin Anun ja Viivin kanssa tuttuun tapaan Harajukussa kahvitellen ja käytiin vähän kiertelemässä kans turisti/tuliais kauppoja kun pikkuhiljaa alkaa mulla olla ajan kohtasta tutustua niihin....

Eiliset reivaukset vaati vielä rankkaa evästä niin villinä kokeiltiin dinneriksi puoliksi Anun kanssa tälläsiä peruna(mun mielestä se oli perunaa)palloja minkä sisällöstä ei tilatessa ollut mitään hajua... Sisältä paljastui sitten mustekalan lonkeroa! Milanossa itse tutustuin jo tähän herkkuun ja pidän mustekalasta kovasti :) Anulle tämä nuljakas oli uusi makuelämys mutta tadaaaa arvasin että hänellekkin maistuisi!



Päällä oli ihanaa teriyaki kastiketta ja kananmuna mössssöööö uuuh ja aaah street food has the real charm !


Heihou maanantain täältä sitä sitten taas tullaan !

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti