keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Se himottavin ässällä alkava herkku...

SUSHIII!

Sushilla ja mulla on sellainen erityinen suhde, ei koskaan saada toisistamme tarpeeksi ja intohimo ei millään hiivu, pikemmin kasvaa vaan!



Vaikka juuri palasin sushin kotimaasta niin olin tässä muutaman päivän kieriskellyt aivan tajuttomassa sushihimossa... tälle himolle oli tehtävä jotain joten nappasin tänään ystäväni Steffin mukaan Uudenmaankadun Sushibariin mahtavalle lounaalle !



alkupalaksi wasabi leväsalaattia !


Katsokaa ja kuolatkaa tätä komeutta !









Ihana Steffi <3 Riitti taas niin paljon juteltavaa ja naurettavaa yhteisille Milano muistoille :)



Vantaalla sateli lunta kun lähdin ja Helsingissä vettä, koita Suomi päättää kumpaa haluat!
Sää antoi kuitenkin onneksi sen verran armoa että tarkenin vielä nahkatakilla, sen seuraksi olen ottanut HM:n Versace mallistosta ostamani mustan tekoturkis liivin, lämmittää ja antaa asuun särmää :)



Steffillä oli neljältä calltime näytökseen, jäin sitten yksikseni vielä kiertelemään kauppoja. Eksyin odotetusti Ginaan(jota tuli yllättävästi ikävä Tokiossa...) ja raahasin sovituskoppiinkin muutaman mukavan vaatekappaleen, toinenhan niistä löytyikin lopuksi sitten ostoskassista...


Söpöilin vähän uuden Iphone kuoren kanssa. Naurattaa kun Tokiossa oli tarjolla vaikka minkälaista tilpehööri Iphone kuorta ja kaiken sen tarjonnan seasta päädyin vaatimattomasti tähän... like I say, less is more !


Ihana paljettihame tuleviin rillutteluihin...!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti