lauantai 20. lokakuuta 2012

Let it shine !


Ai että perjantai alkoi ihanasti kun astui ulos ja mua tervehti raikas syksyinen viima yhdessä upean auringon paisteen kanssa!

Aloitettiin päivä Monikan kanssa pizza lounaalla eräässä uudessa pizzeriassa mikä juuri avattiin tähän meidän kämpän viereen. Syynä meidän herkuttelu lounaalle oli kauan jatkuneen pizzahimon lisäksi se että se oli Monikan viimeinen päivä täällä Tokiossa :( Tänään hän lennähti takaisin Sloveniaan, alkaa taas tulla Milanon tapaan todeks tää että kaverit alkaa häippästä kuvioista eikä tiedä nähdäänkö enään koskaan, time to go back to reality.


Nyt sain lisättyä asukuvaa tästä mun uudesta niitti farkkupaidasta :) Zaran bleiseri toi rentoon ja löysään farkkupaitaan ripauksen ryhdikkyyttä.





Otettiin molemmat 1280yenin(noin 13euron) lounassetti mihin kuului keitto/salaatti/peruna alkupala, pizza tai pasta ja lopuksi italialaiseen tapaan kahvi tai espresso.



Tätä ruokanautintoa oli kaivattu! Täydellisen ohut pohjainen ja italian makuinen margarita pizza za za za za zaaa kuinka mun makuhermot tanssahteli kun sai vaihtelua riisille ja kalalle <3


Lounastelun jälkeen mulla oli pari castingia ja niiden jälkeen taas parin tunnin tauko. Perus kaavan mukaan Starbucksi kahvit taas suomityttöjen kera ja juoruilujen jälkeen hilpasin toimistolle jutskailemaan elämän menosta. Mulla oli seittemältä viimeinen casting ja sekin meni onneksi sutjakkaa niin pääsin kämpille valmistautumaan illan rientoja varten!

Kaverimme Ruby oli järjestänyt upeat housepartyt kaikkine ruokineen ja juomineen! Oli aivan mahtavaa päästä viettämään iltaa natiivi japanilaisten nuorten kanssa ja nähdä vähän miten he viettävät viikonloppu iltojaan. Tälläiset dinneri housepartyt ovat kuulemma se yleisin tapa viettää suurella porukalla iltaa, tarjolla on aina paaaaaljon ruokaa ja vieraat tuo aina mukanaan yleensä viinipullon tai muuta juomaa. Siinä sitten istutaan pöydän ympärillä, muutama henkilö häärää ruuan parissa, ja SYÖDÄÄN. Onneksi olen suht hyvin oppinut jo tikuilla syömisen jalon taidon niin ei tarvinnut näiden ihmisten edessä hävetä ja pyydellä haarukkaa haha :)
Oli todella ihana ja rento ilta! Taas uusia tuttavuuksia ja kokemuksia!












Juhlittiin siinä samalla Viivin poikaystävän Selan synttäreitä pannukakku kakun kera!


Hauskaa riitti siihen kello kahteen asti jonka jälkeen porukka alkoi pikkuhiljaa lipumaan ja itsekkin suuntasin kilttinä tyttönä kotiiiin :)

Nukuin niiin hyvin! Heräilin puoli yhden maissa ilman herätyskellon kilinöitä ja lähdin puistoon freesaamaan itseni hereille takeaway kahvien kera. Aurinko paistoi taas kirkkaalta taivaalta ja ilma oli samalla lämmin ja samalla syksyisen viiileä.











Puistolenkin jälkeen kipasin hakemassa aamupalatarpeita eräästä hedelmäkojusta, tää aamu(päivä) lähti käyntiin sitten ihanalla mango,banaani,viikuna hedelmäsalaatilla <3


Tämän päivän menosta ja meiningistä ei ole vielä oikeen mitään tietoa... enköhän mä tonne keskustaan lähde noitten suomitytyjen kanssa kiertelemään vähän taas paikkoja(kauppoja) ja nauttimaan Starbucks kahvit :) Katsoo mihin lauantai ja ihana aurinkoinen syksysää mut vie!
.............

Ehehehe tähän loppuun tällänen hauska läppä, joku suomalainen on ilmeisesti hieman suutuspäissän ja väkisin perustanut kahvilan tänne Tokioon... very charming! 



Hauskaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti