maanantai 23. heinäkuuta 2012

Rainy Helsinki but sunny company


Aamulla nauratti kun sai vetästä villapaita plus takki yhdistelmän päälle... uudet Milanon Bershkasta ostetut vaaleat kesäfarkut olivat loistavat tämän päivän sadesäähän!


Sateiseen Helsinkiin suuntasin siis heti jo aamutuimaan näkemään mun ihanaa Italiasiskoa Steffiä ! Oli jotenkin niin hullu tunne käppäillä yhdessä Milanon katujen sijaan nyt Helsingin kaduilla, kävästiin tuttuun pinttyneeseen tapaan cappuccinoilla vaihtamassa kuulumiset.



Aina niin ihana Kampin Johto cafe tarjos hyvät cappuccinot ja juuri sopivan tunnelman juoruilulle.


Steffin ja mun must to do juttu tänään oli ennenkaikkea käydä jossain nauttimassa jugurttijäätelöt, mietittiin iso roban Kippo nimistä jugurttijätski paikkaa mutta sade laiskistutti meijät lähtemään sinne. Aivan kuin tilauksesta satuttiin löytämään sattumalta Finnkinon yhteydestä tälläinen uusi jugurttijäätelö paikka kuin Jogo!


Hulluina frozen yogurt faneina innostuttiin tästä paikasta varmaan enemmänku kukaan lapsi karkkikaupassa, hehe elämän pieniä makuelämys iloja ::)



Tykkäsin tämän Jogon käytännöstä että saat itse annostella jugurttijäätelö kuppiin niin paljon kuin haluat ja valita eri makuja sekaisin. 


Njam ja itse jätskin annostelun jälkeen siirrytään lisukeosastolle josta saat taas itse valita mitä vaan jäätelön seuraksi, jos kupissa on enää tilaa, haha itse koin valinnanvaikeuksien lisäksi myös tilanpuutetta jäätelökupissani.


Kaiken tämän jälkeen jäätelökuppi punnitaan ja hinta määräytyy sen mukaan, paikka ei ole mitenkään halvimmasta päästä, itse sain aikaan hehheh 300gramman jäätelöhirvityksen joka maksoi 7euroa...
Otin maustamaton- plus aprikoosijugurtti annoksen suklaatoffee karkein, hasselpähkinä- ja kookosrouheen sekä mustikoiden kera, oli onneksi herkullista, muuten olisin kyllä ärsyyntynyt maksamastani hinnasta:D


Helsinki herkuttelujen ja hengailujen jälkeen vein Steffin meille vielä tutustumaan Vantaan huudeille, ihana naurun täyteinen päivä takana <3


Loppuilta sujuukin äitin lasagnen ja leffalöhöilyn merkeissä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti