sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

kisses and goodbyes


Perjantaina tyydytettiin päivän kofeiinihimot cappuccinon sijasta frappuccinoilla njam!

Sanottiin taas jälleen heipat yhdelle Milano-siskolle Nooralle, halataan kun tavataan taas <3




Frappuccinon voimalla jaksoin pitkän työpäivän klo 15.00-2.00, tälläkertaa luvassa oli videomainos kuvaukset, oli aivan uus kokemus mulle! Naurettiin kun Itin kanssa oltiin napattu sama duuni, työpäivä(yö) kului tuplasti hauskemmin yhdessä :)


väsy yllätti väkisinkin kokeneemmankin mallitytsyn...


ja lauantaina iskettiin alkaneisiin ALENNUSMYYNTEIHIN!

Olin ihan tyytyväinen omaan saldoon, mukaan tarttui mm. paita, farkut ja kengät, kerranki koko keholle vaatetus heh. Keskusta oli niin turvoksissa ihmisistä että oltiin muutaman kaupan jälkeen jo ihan valmiina luovuttamaan, täytyyhän sitä jättää jotain iloa tulevallekkin vknlopulle:D





Hyvän shoppailupäivän päätteeksi sokka irti ja lähdettiin "juhlistamaan" Danuzan vikaa Milano-iltaa, oli hieman haikeemmat juhlintafiilikset kun mietin että mun aito ja ensimmäin kunnon ystävä täältä lähtee pois :(

Danuzan seuraava vallotus kohdistuu nyt Turkkiin, kiitos facebookin niin saa ikävä onneksi lievitystä!





 Searching for... prince charming


Oli ihana myös viedä mun uus vironmaalta viimeviikolla tullut kämppis Josefin vähän ulos tuulettumaan, aivan super ihana uusi tyttö taas menossa mukana!



Danuzaaaaa darliiiing, I will miss you soooo much and I know you will rock Turkey with your smile <3


Sunnuntai kului odotetun laiskasti ja rennosti. Nukuin ansaitusti yhteen asti aaaah ihanaa! ja kaurapuuro aamiais/lounaan jälkeen lähdin Duomolle tapaamaan jälleen uutta suomimallitytsyä Annaa :) 
Jo rutiiniksi muodostunut iltatee hetki Steffin kanssa ja yhdessä henkisesti valmistautuminen tulevaa(viimeistä ;) ) viikkoa varten, monday here we come again !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti