perjantai 13. heinäkuuta 2012

last fridaynight

Tähän alkuun haluan heti hehkuttaa mun uutta mahtavaa löytyöä täältä, nimittäin Kikon BB-cream! Tässä kuumuudessa tää on paras mahdollinen asia millä saa ihon tasaiseksi meikkivoiteen ja puuterin sijaan. Ihanan kevyt, mukautuu oman ihon väriin, kosteuttaa mun kuivakorppu ihoo ja sisältää viel aurinkosuojan, täydellinen uusi tulokas mun meikkipussiin!






Perjantai alkoi taas yhteisellä aamupuurolla Steffin kanssa, elovenat on nyt ahmittu loppuun :( Luvassa oli chilll no big plans päivä, kävästiin aamusta toimistolla sanomassa ciaot ja keräämässä muistitikulle uusia täällä poseteltuja kuvia, rakastan eniten sitä tunnetta kun lopulta näkee jonkun kuvauksen lopputuloksen, ja varsinkin jos on itsekkin tyytyväinen :) 



Vaatekaappikin on saanut uuden tulokkaan, ostin Anun(kiitos rakas stylehotmamaseni) inspiroimana Zaran alennuksista tämän jonkun aikaa jo kyttäämäni kukka kuvioisen paidan, ihana kevyt ja läpikuultava materiaali.


The best frappuccino in town! Pyydän aina tarjoilijoita heittämään yhden espresso shotin ton juoman sekaan niin saan vielä enemmän ihanaa kahvin makua, kyseinen mix on saanukki tarjoilijoiden toimesta tässä kahvilassa nimen Jessica-variaatio.



Iti liittyi casting-velvollisuuksien jälkeen seuraan ja sinkaisi pian taas kartta kourassa castinghumuun uudestaan mukaan. 




Himoittiin Steffin kanssa kokopäivä kylmäsavulohta mixattuna avokaadoon mutta meidän lähikauppa ei halunnut tukea tätä lounasideaa niin jouduttiin insiroitumaan uudestaan ja saatiinkin aikaseks mahtava pestokana-salaatti. Tää oli vasta mun tokakerta kun syön kanaa täällä, harvemmin on ollut aikaa tällain kokkaillakkin.


Katseltiin koko päivä telkkariohjelmia netistä, arvostele mun illallinen tunnissa, leenan tyylitiimi, kurjat kuppilat, anthony bourdain maailmalla... parhaimpia nou brains viihdeohjelmia, ihana oli myös katsella ja kuunnella suomimainoksia :):):) vaikka kotona ne enemmänkin ärsyttää, säästyttiin kyllä onneks tältä saunalahden laamanaattori mainoshirvitykseltä, se ei pysty viihdyttämään sitten millään tavalla...

Torstainakin löysin ihanasti aikaa heittäytyä sohvalle katsomaan leffoja, katoin little miss sunshinen ja rakkautta vain, molemmat oli onnistuneet valinnat. Parhaimpia hyvänmielen leffoja!

Kuvailtiin Steffin kanssa salaa niin sulosesti päiväunille torkahtanutta sleepyhead Itiä, haha meijän uni-lankuttaja


laaaaast fridayniiight, ei ees tajuta että painosanalla LAST....

Tämänpä takia vietettiin eilinen ilta meidän Dergano huudeilla ja nautittiin lähi viinibaariin aperatiivo-tunnelmasta, goooood old Dergano hoooooods, on palvellu meitä niin hyvin tän koko ajan !

















Ihanan rento ja hyvä fiiliksinen perjantai ilta, meno pääty lopulta drinkkien siivittämänä jopa niin villiks että pelattiin loppu ilta/yö korttia ja tanssittiin mun Itunes playlistan tahdissa, ei sen enempää tarvittu että meillä oli jo mahtava perjantai kasassa :)
Forever youuung I wanna be forever youung ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti