sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pastaa, pistaasia ja parasta seuraa

Lauantaina lilluttiin virran mukana kaupungilla ja kävästiin turistikirjani opastamana Milanon ns. "suurimilla" markkinoilla, ei kyllä yhtään vastannu tätä turistikirjani kuvailua. Mutta rakastan hiplailla kaikkea pientä tarpeetonta krääsää niin oli ihan hauska vaihtaa Duomon zarat ja bershkat markkinatunnelmaan :)


hehee mul on ilmeisesti tääl kahvilabisnes jo valmiina (;;


Kävästiin markkinakierroksen jälkeen kahvilla ja pianideilla. Bongasin kyseisen kahvilan seinästä hieman erikoisemman ruokauutuuden, suklaapastaa! Ois kyl varmasti(tai sitten ei) ihan kokemuksen arvonen makuelämys:D


Oltiin Steffinkaa jo kauan suunniteltu että vikana vknloppuna lähdetään Comojärvelle rauhottumaan, nauttimaan kunnon pasta-annokset ja käymään syvällisinä kaikki muistot kuluneen kolmen kuukauden ajalta läpi. Tänään toteutettiin tämä plääni ja todettiin että oli paras mahdollinen tapa lopettaa vika viikonloppu näissä meiningeissä täällä!:)














ja heitettiin talviturkit ! Oli ihanaa päästää sisänen beachbabe ulos ja pulahtaa uimaaaaan.







Tota Comojärven hiljasuutta ja vehreyttä voisin purkittaa ja tuoda mukanani kans tänne Milanoon, tulis tarpeeseen!

Meillä kävi joku ihme tuuri tai sit joku ylempi voima halus mun ja Steffin viimeisen viikon alkavan mitä mahtavimmalla tavalla, nimittäin oltiin napattu huomiseksi sama duuni! Matkustetaan kyseisiin kuvauksiin junalla Milanon ulkopuolelle Bresciaan, cant wait :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti