maanantai 9. heinäkuuta 2012

like a butterfly

Tänään liihotettiin paljain jaloin perhosena saippuakuplien ympäröimänä, jep kyseessä oli vähän erillainen näytös. 

Korkkarit syrjäytti tälläkertaa paljaat jalat ja tuiman catwalk menon sijasta meidän täytyi liikkua kuin ballerina-perhonen käsiä liihotellen, kuten meitä niin syvällisesti ohjastettiin: "Feel the harmony inside you and let the movement comes from your soul". Siinä sitten nolostelut sikseen ja fiilikseen mukaan, loppuaploodit osoittivat onneksi kuitenkin että ehkä ei näytetty niin urpoilta kuin miltä itsestä tuntui :)




Näytöksen jälkeen sallin itselleni jätskinautinnon, aprikoosia ja vaniljaa mmm <3

Säntäsin vielä yhteen castingiin ja sen jälkeen päivä olikin jo pulkassa, viiden aikaa olin jo rennosti kotosalla. Kutsuin tytöt kahville ja yhtäkkiä muistin pika suomi-visiittini aikana ostamani pelikortit, tuumasta toimeen ja pistettiin pelit käyntiin. Ollaan monesti puhuttu että pitäisi kantaa pelikortteja mukana, nyt on pitkät casting-jonottelu hetket pelastettu!



heh vähän Helsinki mainostusta, noi korttien kuvat pisti niiiiin ikävöimään koto Suomea ja Helsingin kesäisiä katuja <3 Aamun metroruuhka pisti ihmeesti myös kaipailemaan Suomen rauhaa ja sitä kuinka busseissa tai junissa ei joka sentin päässä höngi joku hikinen ukkeli...


ps. grrr huomatkaa näytöksestä jääneet seksikkäät vihreet kynsilakat ;);)) ei kyl ihan mun juttu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti