torstai 14. helmikuuta 2013

so much memories to make me smile forever


Ystävänpäivä, se on mulla tälläkertaa kulunut hyviin muistoihin uppoutuen, ystävien kanssa chattaillen, itseäni hemmotellen hyvällä ruoalla, hyvällä musiikilla ja peiton alle kääriytyen.
Ystävänpäivässa hienointa on se kuinka se pistää arvostamaan ja ajattelemaan sitä kuinka ihania ihmisiä ympäriltä löytyykään, vaikka jossain päin maailmaa tulen joskus olemaan yksin, en silti tule koskaan tuntemaan oloani yksinäiseksi, ja se jos mikä on mahtava tunne:)

Olen vain niin onnekas kun mulla on näin mahtavia ystäviä olemassa, ootte mun polttoiainetta jaksaa tätä elämän menoa <3


Eilen Anna lennähti Berliiniin kuvauksiin ja sovittiin että päivän velvollisuuksien jälkeen halit, pusut ja ilta yhdessä juoruillen!

Matkalla Annan luokse nappasin metrossa kuvan siitä minkälainen tunnelma täällä Berliinissä on matkustaa julkisessaliikenteessä haha! Nää jätkät osas oikeesti soittaa ja esiintyä todella hyvin, tuntu kun olisin ollut jossain siirappisessa jenkki musikaali-elokuvassa kun muutama matkustaja alkoi tanssimaan musiikin tahtiin ja me muut naurettiin ja taputettiin siinä mukana. Ihan mahtava piristys!


Haettiin takeaway thaimaalaista, parit bisset berliinin tyyliin, jälkkäriksi mustikka-juustokakku muffinsit ja suunnattiin porsastelemaan Annan hotellihuoneeseen. Oijoi, makunautintoja ja kuulumisten vaihtoa ystävän kanssa, mitä sitä muuta voisi toivoa päivän päätteeksi!




Toissapäivänä pyörähdin tylsistyksissäni lähi kauppakeskuksessani ja käväsin ihan huvikseen Pimkie:ssa(josta en ole koskaan ennen löytänyt mitään). Pimkie yllätti mut tälläkertaa ja löysin tämän ihanan kivipesdyn kauluspaidan, inspiroiduin siitä samalla sekunnilla että minkä kanssa sitä lähteä yhdistelemään!


Kesää odotellen että pääsee heittämään noi sukkahousut pois!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti