sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Bubbly berlin

weekend.... mitens sitä kuvailisi, 
se maistui shampanjalta, paljasta pintaa, oli täynnä naurua, erilaisia tarinoita, uusia tuttavuuksia, uusia tuulia tulevaisuutta varten ja kyllä, oli aikamoinen viikonloppu, onnistunut sellainen.

Perjantaina keimailtiin Agent Provocateurin upeissa ja laittoman kalliissa alusvaatteissa(mun pelkät rintsikat mitä pidin silloin päällä maksoivat siis 200e). Oli kyllä tähän asti hauskin duuni täällä Berliinissä!




Tälläset oli meijän takahuone tunnelmat!


Ihana Natalia oli työpartnerini ja perjantaipelleilemässä kanssani:)




Perjantain työpäivä oli pulkassa kymmenen aikoihin eikä meno onneksi laantunut mihinkään sen jälkeen, päinvastoin!
Tultiin Natalian kanssa molemmat mun kämpille ja siellä odottikin sitten eläimelliset etkot ja kaikki tämä perjantaijuhlinta omistettiin bookkerini syntymäpäivien kunniaksi. Etkot eteni sitten toiselle tasolle baaribailauksen merkeissä. Mun eka kokemus Berliinin yöelämästä, ja voin todeta vain että huhhahhei ja hungry for more!



Lauantaista ei sitten muuta raportoitavaa kun että se päivä saakoon nimekseen vaikka musta-aukko.

Sunnuntaina pääsin osaksi mahtavia kuvauksia, siitä pistän tänne sitten kuvamateriaalia selityksineen kun kyseiset otokset ovat valmiina;) muuten sunnuntai kului tyypilliseen tapaan, ruokaa, löhöilyä, facebookkia, olemista, chillailua ja hengailua kaikissa mahdollisissa muodoissa.
Hymyssä suin ensi viiikkkoooon!

sounds and streets of Berlin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti