tiistai 26. helmikuuta 2013

Markkinahulinaa ja vilinää

Heippahei tänään meikä poika lähti kuulkaas tutustumaan tässä lähellä joka tiistai ja perjantai järjestettäviin turkkilaismarkkinoihin. Ne on tän mun asuinalueen it-juttu niin täytyihin mun lähteä siellä käymään että saisin nostettua vähän tätä mun katu-uskottavuutta.



Käppäilin markkinoille mukavat 15min ja bongailin matkalta taas upeita graffiteja.



Heti alkuun ostin itselleni välipalaksi gozlemen joka on jonkinlainen tyypillinen turkkilainen leipänen ja täällä Berliinissä todella suosittu. Yleensä gozleme sisältää pinaattia ja fetaa, täydellinen combo ja maistui ulkona vielä 1000kertaa paremmalta nam!


Ruokahetken jälkeen aloitin markkinakierrokseni.


Siellä oli vaikkkka mitä myynnissä! Enimmäkseen ruokaa, kasviksia, hedelmiä, lihaa, juustoja, kuivattuja hedelmiä, leivoksia ja huh kaikki niin halpaa että meinas pieni shoppaholistin pollani mennä sekaisin. Parasta oli kun joka kojulta tarjottiin ilmaisia maistiaisia hehe ilmainen lounas, check ;)


Ostin lasillisen tuoretta granaattiomena mehua, oli kyllä sellanen vitamiinipommi että pitäis viimesetki flunssan rippeet kadota kehosta!



Sieltä löytyi myös paljon erillaisia upeita kankaita(äitini olisi mennyt niin sekaisin kaikista niistä), koristenauhoja ja nappeja. Ompelutarvikkeiden ja ruoan lisäksi löytyi tottakai myös laukku-, kenkä-, koru- ja vaatekojuja. Yksinkertasesti, jokaselle jotakin!



Mun shoppailut rajoittui vain näihin, kaikki alle 5eurolla....! Mahtavaa oli ostella kaikkea terveellistä ilman että joutui pulittamaan itsensä köyhäksi.



Artisokan sydämiä <3



Loihdin näistä aineksista mulle sitten tälläisen freesin ja värikkään dinnerin:)
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan vaan suolaa ja pippuria, lorauttelin kans vähän sellast tabascon tyylist maustelientä noiden munakoisojen päälle:) ja perus oliiviöljy-balsamico combo loppusilaukseks!

      Poista