maanantai 10. joulukuuta 2012

Mistä on mahtavat viikonloput tehty....


XOXO JA HEIMOIHEI !

Nyt on taas arvosteltu ne Suomen parhaiten ja huonoiten pukeutuneet juhlakalut. Itsekkin istua tönötin onepiece päällä ja punaviinilasi kourassa sohvan syleilyssä Linnan juhlia katsoen. Linnanjuhlat ja itsenäisyyspäivä muutenkin on mulle aina ollu sellanen än yy tee nyt joulufiiliksen alkamis ajankohta!

Heti perjantaina lähdinkin joulutonttuna Anun kanssa kiertelemään jouluvaloin koristeltua ihanaa Helsinkiä, äitille ja isille tää tonttu lahjat jo löysikin <3




Stockan yläkerran ihana ravintolamaailma ravitsi meijät taas energisiksi joululahja shoppailijoiksi!


klo 22.30 perjantai illala Helsinki-Vantaan lentokentälle laskeutui meillekkin eräs ennakko joululahja....

nimittäin rakas Milano kämppikseni EMMA! Hän ilmoitti meille spontaanisti viimeviikolle että hei tytöt meikä tarvii nyt irtioton joten lennähdämpä sinne teidän luokse, get ready!



Viikonloppuni kului siis turistioppaan saappaissa Anun ja Steffin kanssa. Bunkattiin kaikki neljä Anun luona ja näytettiin Emmalle parhaamme mukaan niitä parhaita puolia rakkaasta jouluisesta Helsingistämme!
















Nähtiin siis revontuliakin.... !



ähähäää no vitshi vitshi.. ;)




Tuomiokirkkoo, Aleksanterin katua, Stockkaa, kauppatoriii, kauppahallii, Espaa... !



Päivän turistileikin jälkeen suunnaattiin hetkeksi Anun luo lepuuttamaan jalkoja ja valmistautumaan drinkki dinnerille!


Meillä oli pöytävaraus klo19.00 Uudenmaankadun Kokomoon, oli ihana viedä Emma näinkin erikoiseen ja lämminhenkiseen ravintolaan! Drinkit ja ruoka olivat odotetun herkullisia!








Tanssijalkahan siellä alkoi kaikille vipattamaan mutta kiltteinä tyttöinä jatkettiin Kokomosta vain Töölöön yhteen toiseen pikku baariin glögittelemään, Anulla oli aamulla luvassa kuvaukset joten tuettiin ystävää ja nukuttiin kaikki kunnon kauneusunet!

Nautiskeltiin yöllä vielä terästetyt homemade glögit Emman tuomien hollantilaisten tuliaisherkkujen kera :)




Sunnnnnnuntaina oli luvassa suomalaista sivistystä!
Kiasmaa, musiikkitaloa, kansallismuseoo, tennispalatasin kulttuurimuseoo, Kampin kappelia ja vastapainoksi tottakai Forumin ja Kampin kauppakeskus kierros!


Ideana oli tutustuttaa Emmaa myös suomalaiseen ruokakulttuuriin joten lounastettiin ravintola Kaarnassa jossa menu koostuu pelkistä mahtavista suomalaisista herkuista!


Peruna-lohi munakas, leipäkori saaristolais leipineen sekä poron ja hirven lihaa sienisalaatin kera, njams !








Ja joo... kyllähän se levottomuuden ja hulluttelun huippukin saavutettiin ja uhriksi joutui tälläkertaa Kampin JC:n sohva...





 

Tennispalatsin kulttuurimuseossa innostuttiin lasten puuhanurkkauksesta enemmän kuin itse näyttelystä ja siellä me sitten rivissä väriteltiin rajojen mukaan tälläsiä olioita!


Kampin Rotterdam baarissa lämmitettiin kehoa ja mieltä punaviiniglögillä, joulu on siitä ihanaa aikaa kun saa luvan kanssa teen sijaan lämmittää itsenään tällä herkulla hihii ;)
Odoteltiin siellä sitten Anumanua vapautuvaksi kuvauksista jotta päästäisiin kokkailemaan suunittelemamme suomidinneri, siihen kuului perunarieskaa, perunamuusia, lihapullia, pinaattilettuja, puolukkahilloa ja leipäjuustoa mmmm <3 Huomasin etten räpsässyt yhtäkään kuvaa tästä kokkailusta, nälkä tais ohittaa kuvailuhimot haha!


Itse jouduin sanomaan jo eilen alkuillasta upealle viikonlopulemme että byebye kun tänään aamulla oli taas 5.30 herätys kahvia ja pullaa myymään, tytöt jatkoivat vielä menoa ja meininkiä. Emman lento lähti vasta tänään myöhään iltapäivällä ja oli sydäntä lämmittävää kuulla kuinka paljon hän nautti yhteisestä, unohtumattomasta ja ainutlaatuisesta viikonlopustamme! Ens kerralla me lähdetään tutustumaan sitten Amsterdamiin ;)


Tämän viikonlopun ainekset olivat, kaneli, kardemumma, sokeri, kahvi, suklaa, nauru, ystävät, ruisleipä, glögi ja Helsinki, pus<3

...............................

ps. Jos ette ole vielä kuulleet niin Vantaan porttipuistoon, aivan Ikean viereen, on avattu uusi mahtava sisäkirppis nimeltään Lanttila! 
Alkuviikon kaivelin vaatekaappini uumenia ja perjantai päivällä sitten vietiin maman kanssa Lanttilaan monta kassillista tavaraa myyntiin! Pöydäksemme saatiin 332 joten jos jossainvaiheessa Lanttilaan satut eksymään niin käyppäs tsekkaamassa jos meikän pöydältä jotain löytyisi ;)





1 kommentti: