sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Bik Bok ja biubaubou bangarang

Jos mun blogi ois opettaja nii se antais mulle varmasti nyt jälki-istuntoa mun hiljaiselosta....

Tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista! Töitä, kuvauksia, Tokio ikävöintiä, shoppailuja,yökyläilyä ja pippaloita, kuvat kertonee enemmän ku tuhat sanaa :)



Aleksanterin kadulla Aleksi13 yläkerrassa sijaitseva Factory tarjoaa Helsingin parhaimmat salaatit! Vietettiin ihana keskiviikko lounas siellä Anun ja Viivin kanssa Tokio aikoja muistellen :)


Sillon ei vielä lumet ollu vallannu katuja....





Torstaina mulla oli juuri Suomeen rantautuneen Bik Bokin muotinäytös. Samana päivänä Bik Bok avasi liikkeensä Kampin kauppakeskukseen, Jumboon ja Itäkeskukseen.


Näytökset on parhaita kun näkee aina pitkästä aikaa kaikkia tuttuja mallikollegoita :)



Parasta oli kun napattiin Steffin ja Anun kanssa sama näytös! Levottoman hilpeeähän siitä työskentelystä sitten tuli näiden tytyjen kanssa haha!














Kaikki toi vaatteiden määrä pisti inspiroitumaan ja päätin että oli vaan PAKKO päästä seuraavana päivänä käymään Bik Bokissa vähän penkomassa! Ihanaa kun Suomi sai taas uuden vaateliikkeen värittämään ihmisten pukeutumista!



Ja sieltähän se lumi sitten saapui.....



Perjantaina matkasin Anulle bunkkaamaan viikonlopuksi kun meillä oli muutamat kekkerit Helsingin sykkeessä missä tuli pistäytyä.


Mun matka kotiovelta Anun ovelle kesti tälläkertaa puoltoista tuntia sen normaalin 40minuutin sijaan... niin se lumi vaan aina yllättää suomalaiset!

Nenäliinoille oli vknlopun aikana käyttöä!



Kampissa hyökättiin heti Bik Bokkiin (MONIEN)muidenkin vaatenälkästen sekaan. Kyllä sieltä muutamat kivempaakin kivemmat jutut tarttu mukaan:






Perjantai ilta vietettiin Miltonin showroomilla REVS magazinen launching pippaloissa. Se ilta oli maustettu suklaaseen dipatuilla vaahtokarkeillä, martini drinkeillä, muodilla, musiikilla ja mielenkiintoisilla ihmisillä.


Lauantaina vietetttiin laiska aamu(ihanaa pitkästä aikaa) sängyn pohjalla teetä ja kahvia litkien villasukat jalassa. Liv kanavan lifestyle ohjelmat oli tohon tunnelmaan parasta viihdettä :)



Kun akut oli lötköilty täyteen niin alettiin pikkuhiljaa valmistautua illan pikkujoulurientoihin. Kerrankin tuli varattua kunnnnnnolla rauhallista aikaa valmistautumiseen jes!





Party in my pants oli mun illan the lause !










Illasta ei muuta kun oli the etkot, the bailut ja the jatkot.... onnistunut shampanjan(gangnam-stylen) täyteinen ilta !


xoxoxoxo JOULUKUU!
Uusi kuukaus ja uudet kujeet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti