sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hei tonttutytöt hyppikää nyt on riemu raikkahin aika!

Rentoa ja rauhallista joulun odotusta, sellaista on mun kulunut viikko ollut.


Töissä joulun hajuja ja makuja....


ja kotona joulun hajuja ja makuja <3

Oikeesti riisipuuro.... en tiedä parempaa comfort foodia oooh ja aaah !


Tähän viikkoon on mahtunut myös kahdet pikkujoulut. Torstaina oltiin vieraan saappaissa ja lauantaina emännän saappaissa :)





Torstaina tälläisissä tunnelmissa Erottajankadun Adamsissa !





                                                                           .......................

Lauantaina juhlittiin mun ihanien tonttutyttöjen voimalla omat ruuan ja juoman täyteiset pikkujoulut!  puunasin talon edustus kuntoon, tyhjensin citymarketin jouluherkku hyllyt ja viritin Iphonen illan DJ:ksi soittamaan joulumusiikkia!





ja näin se ilta sitten alkoi...! tip tap tip tap...

ps. toffeelikööriä maidon ja kermavaahdon kera, täydellinen jouluherkku juoma!







Nyt vihdoin pääsin maistamaan tätä paljon puhuttua homejuusto-pipari comboa, ja mä kyllä tykkäsin! Noi kaks makuu sointuu jotenkin todella hyvin yhteen vaikka oudolta kuullostaa(ja näyttääkin).



Punaviiniglögiä, girl talkia ja Aliasta, ei sitä muuta loppuillan viihdykkeeks tarvittu <3






Sanaselitys on oikeesti taitolaji, itsellä meni kieli solmuun jo mm. hammaskiilteen, opettavaisen ja käytännöllisen selittämisessä...?! Alias on kyllä yks tunteita kuohuttava ja nauruhermoja herisyttävä peli, täydellinen siihen kun alkaa vierailla näkyä ekat haukotuksen elkeet haha ::)

Ens viikolla on sitte luvassa joululahja panikointia(miten se joka vuos aina vaan pääsee yllättää...), kuvauksia, autokoulun kakkosvaihetta, kirpparipöydän täyttöä ja tottakai kaiken karvaisia ystäviä, sellaisilla mausteilla maustetaan mun ens viikko!

2 kommenttia:

  1. tossa kuvassa missä istutte pöydän ympärillä nii osaatko sanoo mistä ton yhen tytön ( tummat hiukset ja ei tonttulakkii) paita on jossa on koristeet olkapäillä? oon yrittäny ettii sellasta hikihatussa enkä oo löytäny mistään.. osaisitko sanoo mistä sellasen löytäis? kiitos paljon jo etukäteen ! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Se paita on kahen vuoden takainen ja HM:sta, en usko että löydät enään samanlaista sieltä :( Mutta eiköhän nyt kaiken tämän jouluisen glitteri vaatetarjonnan keskeltä löydy joku vastaava sinulle!:):)

    VastaaPoista