tiistai 16. huhtikuuta 2013

pursuit of happines

Auringonvalon lisääntyessä ja lumen sulaessa lisääntyy mun himo täyttää vaatekaappia väreillä ja varsinkin pirteillä kuoseilla! Kevät saa mut aina tuntemaan että kaivauduin pois jostain tunkkaisesta talviluolasta, sanon heippa angsteille ja valmistaudun uusiin tuleviin valoisempiin kuukausiin :) 
Aina pettämätön gepardikuosi on mulla aina jyskyttänyt takaraivossa, tykkään kyseisestä kuosista pieninä annoksina. Uusimpiin kesän inspiroimiin hankintoihini kuuluukin Dries Van Notenin läpikuultava ja takaa gepardikuosinen t-paita. Tämä yhdistettynä simppelisti shortseihin tai vaaleisiin pillifarkkuihin, täydellinen rento lounas asu kesäisille kaduille.




Paitaa ostaessani muistin viime syksynä Tokiosta ostamani gepardikuosiset loaferit! Mahtava parivaljakko! En malta odottaa kesää kun pääsen vetäsemään nämä taas jalkaan.



Tänään heräilin melko väsyneillä silmillä uuteen päivään, aivot päätti pitää kotibileet ja olla erittäin sosiaalisella päällä viimeyönä niin enpä oikeen saanut unen päästä kiinni. 
Kahvin voimalla lähdettiin kuitenkin aamusta maman kanssa täyttämään ja järkkäilemään taas kirpparipöytäämme Vantaan Lanttilassa. Aivan huippu itsepalvelu kirppari, sieltä tekee hyviä löytöjä ja itse olen siellä myyjänä saanut myytyä vanhoja vaatteitani yms. muita rojuja hyvin pois :)

Kirppistelyn jälkeen haha "hyvä myöhään kun ei milloinkaan" -teemalla mentiin ottamaan musta ylioppilaskuvat. Viime kesänä mulla oli kiireitä Milanon kanssa niin ei ehditty kuvauttaa mua valkolakin kanssa. Tuli todella hienoja kuvia ja oli ihana fiilis tälläytyä samanlaiseksi kuin vuosi sitten ylppäreissä :)

Viivin kanssa päätettiin sitten piristää harmaata tiistaipäivää, lähdettiin ajelemaan ja popittamaan musiikkia stereot täysillä ---> parasta!
Meillä ei ollut mitään suunnitelmia muuta kun yksinkertaisesti hengata, joten mikäs sen parempi paikka kahdelle ameeballe olisi lilluahillua kuin Vantaan Jumbo?? 
Shoppailtiin pikku juttuja ja syötiin ihana dinner alkupaloineen ja jälkkärikahveineen.


Ostin tänään Lanttilasta tämän viininpunaisen Onlyn neuleen, se pääsi heti päälle ja arvelen että tästä taitaa tulla mun yksi vakioneuleista ;) Neuleen seuraksi puin sen alle valkoisen kauluspaidan ja asun sinetiksi BikBokista puoleen hintaan ostamani kotka-korun. Koska matkasimme autolla ja ulkona ei tarvinnut viettää aikaa niin muhaha pystyin heittämään nahkatakin päälle, tuntuu aina että asu kun asu saa heti extra 10 pistettä nahkatakin kanssa!







Smoothie-tauko!



Illallistimme Vantaan Flamingon Foodcourt nimisessä ravintolassa. Tämä paikka oli uusi tuttavuus meille molemmile.


Ravintola yllätti positiivisesti! Menu oli kattava, löytyi salaatteja, wokkeja, sushia, pihvejä, merenantimia ja uskokaa tai älkää, suklaakebabia! Kahvin makuakin pystyin verrata italian kahveihin, suosittelen lämpimästi tätä paikkaa nälän tullen :)


Alkupaloiksi pestoleipiä ja kreikkalainen lautanen kaiken maailman härpäkkeillä. Pääruoaksi valittiin molemmat kana-vuohenjuustosalaatti, annokset olivat tuoreita ja maut kohdallaan!


Tälläiset pienet hengailu-seikkailut saavat aivan tavallisen arkipäivänkin tuntumaan erikoiselta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti