maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kesän 2013 grillikausi avattu

Makoisaa maanantaita!
Toivottavasti sitä tuli jokasella viikonloppuna kerättyä voimia vappuun, sieltä se villi ilon juhla taas tulee otetaan koppi!


Koruttomasti sanottuna mulla oli täydellinen viikonloppu, sopivasti lepoa, telkkarin möllöttämistä, hyvää ruokaa ja ystäviä :)

Carrrambaaa calienteee, perjantaina pistettiin Helyn kanssa pystyyn kahden naisen texmex partyt!
Helyn ja mun bravuuri aineksiin kuuluu nachot ja jauheliha, niistä me aina varioidaan uusia muotoja, tälläkertaa salaatin muodossa.


Heti lauantaina sain kestittäväkseni Anun ja juuri Los Angelesista kotiin saapuneen Steffin!
Meidän kookostyttö(long story dont ask) tiimi oli laittoman pitkästä aikaa koossa, viimeksi oltiin kolmistaan koolla marraskuussa kun oltiin joululahjaostoksilla Porvoossa.... huh niin se aika vaan jekkuilee ja rientää nopeasti!


Yep sitä sitten vähän seottiin toisistamme ja otettiin vappuun ennakkoa!










Auringon ja lumen sulamisen innoittamina avattiin yhdessä grillikausi 2013! Ei ollu taidot yhtään ruosteessa, kyllä oli ihan viiden tähden pöperöt!


Sieniä savuporo koskenlaskijalla ja pekonilla, halloum-kalkkuna-kesäkurpitsa-paprika-tomaatti-vartaita, ruisleipiä pestolla ja vuohenjuustolla sekä maisseja soija-thai sweet&sour marinadilla <3



Sitä se teettää kun on kaks pikkuveljeä, jokapaikasta löytyy mitä ihmeellisempiä leluja, Anu innostu vähä testailemaan mun veljen leikkiaseita. Lapsi on terve kun se leikkii !


Vietettiin koko ilta ja yö hyvän ruoan ja tyttöpuheen ympäröimänä. Inspiroiduttiin kanssa meikkailemaan toisiamme ja Anu loihti mulle mahtavat smoky eyes silmät! Ite kun lähen tätä meikkiä yrittämään niin tulos aina "musta silmä"...


Oh ja aamulla huikean aamupalan ja kahvihetken jälkeen asettauduttiin takapihalle nauttimaan auringosta! Ei tarvinnut kun tunti siinä lusikassa makoilla niin kasvot oli jo täynnä pisamia, ihanaa tätä oon koko talven odottanut <3




lets talk about fooooood...
Maanantain lounaaksi loihdin itselleni pehmeän parsakaali-porkkana-sipuli-sosekeiton, oli itseasiassa eka kerta kun lähdin tällästä sosekeittoa tekemään..!



Tykkään keittämisen sijaan höyryttää kasvikset, kattilan pohjalle vain sentin verran vettä, kasvikset sekaan ja kansi päälle. Siellä ne sitten about 15 höyrystyy pehmeiksi.



Heitin näitä mausteita jokaista ripauksen sekaan, oman maun mukaan :)


ja ei muuta kun blenderiin!
Heitin mukaan lasillisen vettä. Ehkä parempi vaihtoehto(minkä teen ensikerralla) on kiehauttaa vaikka parin/kolmen desilitran verran vettä, heittää kasvisliemikuution sinne sulamaan ja lisätä sitten tämä seos blenderiin kasvismössöä notkeuttamaan.



Tuli ensikertalaiseksi soseuttajaksi aika yllättävän hyvän makuista vihermössöä. Heitin päälle hieman raejuustoa tuomaan pientä extraa.


Iloista vappua kaikille! Muistakaa auringonpaisteessa pitää nesteytyksestä hyvää huolta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti