sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ready for some new memories!

UPEAA, KOKEMUSRIKASTA, JÄNNITTÄVÄÄ, NAURUN TÄYTEISTÄ ja yksinkertaisesti IHANAA UUTTAVUOTTA 2013 !

Olenpa ollut huonompaakin huonompi bloggerin alku kun hiljaiseloni venynyt näinkin pitkäksi.... 

Mutta mutta! Koko vuosi 2012 oli mulle aivan huikea, se oli vuosi jolloin tunsin että kasvoin ihmisenä merkittävästi ja kaikki kokemukset muokkas musta aivan uuden Jessican. En todellakaan ole se sama ihminen mikä olin vuosi sitten tammikuun kuudes päivä, ja hyvä niin :)
Ylioppilaaksi pääsy, matkustelu, uudet ystävät, kansainvälisyys, rohkeus, yksin olo, kyyneleet, pelko, epävarmuus, päättäväisyys ja hetkestä nauttiminen, kaikkea tätä ja paljon muita mausteita löytyy mun keitosta nimeltä 2012!




                                                                               ...........


Ja koska mun vuosi 2012 oli yhtä ilotulitusta ja rähinää täynnä niin halusin myöskin lopettaa kuluneen vuoden ilotulitteen tapaan sähäkästi ja riehakkaasti! Anu, Anna, Helsinki ja champagne, niillä mentiin eikä meinattu!





 Uuden vuoden asuksi kyhäsin tälläisen combon! Smaragdin vihreä toppi on Monkista ja shortsit sekä my new love blingbling paljetti jakku ovat Zarasta.




Mansikki nimistä mansikka-kermalikööriä ja maitoa, quick and tasty girly drink !







Anun bileboxista tiemme vei Helsingin Bläkiin jossa meidän uusivuosi sitten vaihtui !


Iphonea ei pitäisi koskaan kaivaa reivaus iltoina esiin... no mutta viihdyttääpähän ainaki seuraavana aamuna! Löytyi sieltä onneksi edes nämä muutama julkaisukelpoinen otos hehheh.





kiitos ja kumarrus vuodelle 2012! 
Aamulla väsättiin kunnon kröhöm sen hetkisiä oloja parantava aamiainen reseptin mukaan! Uunivuokaan heitettiin, bratwurstia, kananmunaa, papuja, tomaattia, oreganoa, persiljaa, pippuria ja vola!


Kuluva viikko meni sitten henkiin palautuessa ja arkirytmiä tavoitellessa...!

Perrrrjantai ja vknloppuhan se sieltä sitten taas kolkutteli ovelle. Perjantaina rakas kummitätini napsaisi kuolleet talven kuivattamat latvani pois ja huolsi muutenkin apua huutaneen kuontaloni taas edustuskuntoon! Sen jälkeen lounastin uusien hiuksieni ja Anun kanssa takeaway sushilounaan. Töölössä on aivan mahtava mulle uusi sushipaikka nimeltään Tokyo55(klikkaa tästä) ! Sushi oli tuoretta ja sushi-setit fiksusti tehty, hintakaan ei hätkäyttänyt!


Mulla oli ollut pitkä päivä joka oli alkanut klo5.30 herätyksestä ja ajattelin mennä ajoissa kotiin peiton alle unten maille.. mutta as always villinnyyttiin taas Anun kanssa toisistamme ja päädyttiin poikien kanssa pelailemaan Trivial Pursuitia erääseen Intialais henkiseen drinkkibaariin. Kaikkien yllätykseksi(itsenikin), minä voitin!?! Ja lisää respectiä siitä että olin seurueen nuorin, MUAHAHAH.. ;)




Ilta venyi sitten siihen pisteeseen että päädyin jäämään Anulle yökylään, ihana Helsinki, voisinpa nukkua sielä jokaisen yöni <3

ja eilen Helsinki kutsui sitten taas!
Vietettiin tyttöjen voimalla rakkaan ystäväni Helyn tupareita RÖÖPERISSÄ eli Punavuoressa:) Kateus iski pahasti vasten kasvoja kun Helyn upeean asuntoon astuin jalallani, onneksi tiedän että tullaan viettämään paljon ihania yhteisiä hetkiä siellä;) ja yökyläilyä!!
Muisteltiin kaikkia yhteisiä hassun hauskoja lukiovuosia ja miten sitä onkaan muuttunut vuosien varrella. Löydettiin Helyltä myös sattumalta ihana valokuva meidän ylioppilasjuhlista, sitä katsellessa ei voinut muuta kun hymyillä ja antaa ajatusten viedä siihen sen hetkiseen voittajafiilikseen:)

                                                                                      <3

Sunnuntai kulunut kaikkien mahdollisien kliseiden mukaan, chillaxing, lötköillen, pötköillen, syöden ja omaa aikaa viettäen. Telkkarinkin avasin omassa huoneessani pitkästä aikaa:) Tarpeeseen tullut ihana turha päivä!


Nyt hymyssä suin tulevaan(jännittävään hrr...) viikkoon! Ja ensimmäiseen kokonaiseen viikkoon vuonna 2013, tehdään siitä siis mahtava esimerkki muille tuleville viikoille ;)

xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti