sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikko kuin palapeli


Viikko hurahti hurahtamistaan!
Näin sunnuntaina on aina hyvä pysähtyä ja pohtia kulunutta viikkoa, mun oli aika tapahtuma rikas ja kuluttava. Siihen kuului duunia, ystäviä, irtiottoa pois Vantaalta, kokkailua, siivoilua, urheilua ja kaikenlaisia elämän pohdintoja.
Vuos 2012 lähestyy loppuaan ja alkaa tulla sellanen haikea itsensä tutkailu olo että miten tää vuos on mua muokannu ja ohjannu, noihin ajatuksiin uppoutuu niin syvälle. Mutttta ehkä jätän noi pohdinnat kuitenkin muhimaan sinne 31.12 !




Torstaina tieni vei PORVOOSEEN ihanaisen Steffini luokse <3
Vietettiin tyttöjen iltaa kokkailemalla piadineja jotka aina jaksaa muistuttaa ihanista yhteisistä Milanon muistoista :) Reissuni oli pikainen mutta ehdittiin silti tehdä Porvoo sightseeingkiä ja riehua vanhan Porvoon kaduilla !









minttu kaakao porvoolaisittain <3






Onnistuttiin täydellisesti, täys BUENO !















Vanhassa Porvoossa tuntuu kuin olisi hypännyt ajassa taaksepäin, ihana fiilis kun haluaa pientä freesausta pääkaupunkiseudulta :) Pienenä vinkkinä, nää pikku putiikit tuolla oli täynnä aivan mahtavia joululahja ideoita! Meen varmasti ennen jouluaattoa shoppaamaan Porvooseen kaikki joululahjat, voittaa ylivoimasesti Stockan ja Anttilan jouluhyllyt!









Ihana aurinkoinen Porvoo ja aurinkoinen ihana ystävä saivat mun akut taas täyteen!

Perjantaina tuhlattiin päivä äitin kanssa Jumbossa, tarkotuksena oli käydä tyydyttämässä sushihimot ja shopata isänpäivälahjoja isille ja ukille. Stockalta löyty odotetusti lahjat ja vähän kaikkea muutakin... eksyttiin pahasti mm. stockan herkkuun maistelemaan kaikkia maistiaisia mitä siellä oli pilvin pimein tarjolla ja poistuttiin sitten(vatsat täynnä) kolmen täyden kassin kanssa täynnä kaikenmaailman perjantaiherkkuja...



Lauantaina taas mama ja papa lähtivät humppailemaan Nightwishin tahtiin Hartwall areenalle ja mä sain koko talon käyttööni! Tuumasta toimeen ja järjestin tuliset texmex-bileet tyttöjen kanssa ;) Fajitaksia ja nachoja pitkästä aikaa nam!


Keittiössä oli aikamoinen kokkisota käynnissä kun viis nälkästä neitoa hääräs ruuan ympärillä!










Jälkkäriks nautiittiin ensimmäiset joulun maut glögin merkeissä, mun glögi lasi on aina ihan täynnä rusinoita ja mantelirouhetta hehe kaikilla mausteilla !




Nyt on tärkeät ja ne ei niin tärkeät juorut taas päivitetty ja saatu annos tyttöenergiaa,

I love my friends <3

2 kommenttia:

  1. Jos tuntuu siltä, niin jaa ne ajatukset ja pohdinnat sitten meidänkin kanssa! :) Olisi mielenkiintoista lukea.

    VastaaPoista
  2. aaaawww viivi ja bono ! <3 <3 tee piste piste siiri

    VastaaPoista